Elektriker Bullerup

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Din lokale Elektriker i Bullerup

Anderup EL hjælper kunder på Fyn, herunder i Bullerup. Vi har hjulpet folk med deres EL udfordringer i mere end 50 år.

Vi har et døgnnummer (70 22 08 04) som du altid kan ringe på. Derudover, så har vi lavet en kontaktformular ovenstående, som vi også svarer hurtigt på.

Bullerup er et af Anderups områder, så vi har altid en bil tæt på dig.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Vi ved at det oftest er akut når man har problemer med sit el. Derfor rykker vi altid hurtigt ud med en elektriker. Faktisk, så har vi døbt vores biler for “el-ambulancer”, da vi virkeligt mener det når vi siger at vi rykker hurtigt ud.

Anderup El bestræber sig på altid at levere den bedste service. Vi har et stort lager af el artikler, så vi er ikke altid afhængige af at skulle vente på at der kommer el artikler hjem. Derudover, så har vi et stort værksted, hvor vi kan lave alt fra svejsninger til boringer. Vi er fleksible og vi har både erfaringen og kapaciteten til at varetage både privat- og erhvervskunder.

Få et tilbud på din EL-opgave

Kontakt os her for et godt og uforpligtende tilbud og vi kommer hurtigt ud til dit område i Bullerup. Vores elektrikere har erfaringer med at løse alle typer EL-opgaver, hvad end om du skal have hængt en lampe op, eller skiftet stikkontakter. Vi kører også på resten af Fyn, herunder som elektriker i Årslev og el installatør Odense.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os