Elektriker i Nørre Lyndelse

Autoriseret el-installatør og elektriker i Nørre Lyndelse med bred erfaring inden for el-branchen. Vi tilbyder kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Autoriserede elektrikere

i Nørre Lyndelse

Anderup Ntech er en autoriseret virksomhed inden for el-installationer og elektrikerarbejde med over 50 års erfaring i el- og byggebranchen. Vi er et af de ældste elektrikerfirmaer på Fyn og i Nørre Lyndelse, og vi er stolte af at tilbyde vores kunder topkvalitetsarbejde kombineret med fremragende service.

Med over 30 elektrikere i teamet kan vi håndtere alle typer af el-opgaver, store som små. Vi hjælper både private og erhvervskunder med alt fra udskiftning af eltavler til komplekse el-installationer i forbindelse med nybyg eller renovering til priser der er til at betale.

Har du brug for en elektriker i Nørre Lyndelse? Ring til os på +45 70 22 08 04 eller skriv direkte til os på info@an-el.dk.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Professionelle elektrikere

med stor erfaring i el-branchen

Hos Anderup Ntech er ingen opgave for stor for os – vi håndterer alle slags elektrikeropgaver og leverer altid håndværk af højeste kvalitet. Vores team af erfarne elektrikere bringer nemlig stor erfaring og bred ekspertise til enhver opgave.

Vi er din lokale elinstallatør i Nørre Lyndelse, der reparerer, installerer og renoverer alt inden for el, herunder:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til en opgave? 
Kontakt os direkte på +45 70 22 08 04 eller skriv direkte til os på info@an-el.dk.

El-løsninger til erhverv

Har du en virksomhed i Nørre Lyndelse og søger kompetente elektrikere? Som autoriseret elinstallatør tilbyder vi skræddersyede løsninger til erhverv – uanset om der er tale om løbende el-service eller entrepriser til byggeprojekter.

Med en service-aftale tilknyttes en af vores elektrikere din virksomhed. Du får derfor en professionel og erfaren sparringspartner og vejleder, der hjælper med alle opgaver, såsom:

  • Kontorinstallationer: Belysning i kontorer og andre fællesområder
  • Rådgivning: Vi sparrer med dig om renoverings- og byggeprojekter
  • Erhvervsservice: Vedligeholdelse af elinstallationer i butikker, kontorer m.m.

Lyder det som noget for dig? Tag direkte kontakt til os – så hjælper vi med en løsning tilpasset din virksomhed.

Få et tilbud

 

Kvalitet til fornuftige priser

Hos Anderup Ntech mener vi, at godt håndværk ikke behøver at være dyrt. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af el-ydelser til både private og erhvervskunder i Nørre Lyndelse og omegn til konkurrencedygtige priser.

For at sikre en balance mellem kvalitet og pris, gennemgår vi grundigt hver opgave før vi udarbejder et tilbud. Efter udarbejdelsen af tilbuddet gennemgår vi det med dig punkt for punkt, så du nøjagtigt forstår vores vurdering og den fulde pris for opgaven. Gennemsigtighed er nemlig din garanti for kvalitet til fornuftige priser.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os