Elektriker Højstrup

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Få et tilbud på en elektriker i Højstrup

Bor du i Højstrup og har du en elektrisk udfordring? Vi har elektriker, der kører i Højstrup området på daglig basis.

Vi har et døgnnummer +45 70 22 08 04, så du altid kan ringe til os når du har en el-udfordring. Alternativt, så har du også mulighed for at skrive i formularen længere oppe på denne side. Vi er rimeligt hurtigt til at svare på henvendelser.

Højstrup er et stort område for Anderup, så der er stor sandsynlig for at vi har en bil tæt på dig når du ringer. Ellers har vi hovedsæde i Odense N, der også ligger tæt på Højstrup. Faktisk er vi berømt for hurtigt at rykke ud til vores kunder – vores elektrikere kalder faktisk Anderups biler for “El-ambulancer”, for at understrege hurtigheden i vores fremrykning.

Lær mere om Anderup ved at surfe rundt på vores hjemmeside. Du kan læse om Anderups historie her.

+45 70 22 08 04
elinstallatør og elektriker

De typiske arbejdsopgaver

En “Anderup elektriker” klarer alt fra at totaltrenovere ejendomme til alm. småopgaver som f.eks. udskiftning af stikdåser. Andre opgaver som elektrikerne kunne være udføre, er; Opsætning af nye ventilatorer, nye røgalarmer, nyt lyssystem, nye intelligente smartsystmer osv. Kort sagt, så er der ingen opgave som vores elektrikere ikke kan klare for dig i Højstrup.

Kontaktdata

Vores telefonnummer, som du kan ringe til på alle tider i døgnet, er +45 70 22 08 04. Alternativt kan du skrive til vores Autoriserede elektriker- og service/projektleder på info@an-el.dk.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os