Lokal elektriker nær Munkebo

Vi kører hurtigt ud ved akut behov – kontakt os her

Book nu Få et tilbud

Din lokale elektriker i området af Munkebo

Anderup har i mere end 50 år været den lokale elektriker Munkebo og omegn. Vores erfarende elektrikere kan afhjælpe dig med alle typer af EL-opgaver, hvad end om du er privat eller erhverv.

Vi rykker altid hurtigt ud og hjælper med alt fra ophængning af lamper og tilslutning af hvidevarer, til energioptimering af huset eller kontoret.

Vi har 30 kvalitetsbevidste elektrikere, som er tilknyttet et stort værksted hvor de kan foretage svejsninger og boringer og meget mere. I forlængelse af værkstedet ligger vores varelager af EL-artikler og reservedele hvilket gør, at vi er gearet til at løse alle typer af EL-opgaver.

Hos Anderup El er vi godt klar over at de fleste som søger en elektriker i Munkebo området, står med et akut problem, og derfor kan du på alle døgnets timer kontakte os på vores døgnnummer: 66 18 97 56.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Vi dækker hele Munkebo

Anderups fokus er at servicere alle kroge, og mindre byer og forstæder på Fyn. Så uanset hvor i Munkebo område du bor (inkl. Tornø, Dræby eller Kølstrupvej) Så har vi en elektriker som kan rykke hurtigt ud!

Du kan bestille en elektriker i Munkebo på telefon: 66 18 97 56 eller på e-mail: lk@anderup.dk.

Elektriker med gennemsigtige priser

For både private– og erhvervskunder tager vores elektriker i Munkebo altid et kig på opgaven, og giver et prisspænd på hvad det vil koste at løse før de går i gang.

Hvad mere er at hvis opgaven viser sig at have en højere kompleksitet end først antaget og at prisen vil stige, så informere vi jer altid inden vi forsætter.

På denne måde har du altid et indblik i hvad opgaven vil koste dig, og der vil ikke være nogle grimme overraskelser når du modtager din regning.

elektriker

 

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os