Adgangskontrol og smartlocks

Hos Anderup Ntech har vi en bred vifte af adgangskontrol og smartlocks for private og erhverv.

Vi leverer, installerer og servicerer adgangskontrol som f.eks. Salto, Roger, Racs 5, ACT  m.m.
Vi laver også adgangskontrol systemer via f.eks. SMS på døgnbutikker som har åbent 24/7
Har du spørgsmål angående adgangskontrol, eller brug for en gennemgang for et tilbud så kontakt os endelig!

Kontakt os

Bedre sikkerhed

Gennem de seneste år har et stigende antal danske virksomheder valgt at investere i et adgangskontrolsystem, der i dag betragtes som værende særdeles vigtig for virksomhedens drift. Derfor stilles der i dag også store krav til de forskellige former for adgangskontrolsystemer, der findes på markedet.

Det store fokus på adgangskontrol skyldes i høj grad, at flere og flere virksomheder ønsker en bedre sikkerhed og større brugervenlighed. Samtidig kan et sådant system også medføre økonomiske besparelser.

Mange adgangskontrolsystemer anvender berøringsfrie kort eller brikker, der således erstatter de traditionelle nøglesystemer, som man formentlig kender til.

 

Mange anvendelsesmuligheder

I de systemer, vi tilbyder hos Anderup Ntech, ligger vi stor vægt på, at du får mange anvendelsesmuligheder til en fornuftig pris, så du kan vælge det, der passer bedst til din virksomheds behov.

Med vores adgangskontrolsystemer kan vi hjælpe dig med at beskytte dine bygninger, virksomheder og personale mod uautoriseret adgang og andre sikkerhedsrisici. Vi tilbyder en omfattende portefølje af adgangskontrolprodukter og -løsninger, der er designet til at imødekomme dine specifikke behov.

Vi forstår, at adgangskontrol er en vigtig del af enhver virksomheds sikkerhedsplan, og derfor er vi dedikeret til at levere pålidelige og effektive løsninger til vores kunder. Vi tilbyder også træning og support til vores kunder, så du altid kan føle dig tryg ved dit adgangskontrolsystem.

Ønsker du at høre mere om vores systemer, er du mere end velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Salto

SALTO Systems er en globalt markedsledende adgangskontrol producent som levere online og ofline løsninger til virksomheder og hotelbranchen.
Med Salto har du nu også mulighed for at tilkøbe app adgang via Salto JustIn.
Derved kan du bruge din mobiltelefon som adgangskontrol.
Salto JustIn kræver dog abonnement som betales pr. måned pr. bruger.

Det er muligt med en løsning hvor Anderup Ntech administrerer dine adgangs brikker og telefoner, eller du kan selv står for det.

Det er også muligt, at tegne en service aftale, således vi årligt gennemgår og opdaterer din installation for at sikre det køre sikkerhedsmæssigt og batterimæssigt.

Kontakt os for mere info om Salto

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os