El renovering og eltavler

Anderup Ntech tilbyder kvalitetsløsninger inden for renovering af installationer til din bolig. Herunder bl.a. eltavler.
Har du brug for hjælp med en el-opgave eller brug for rådgivning i henhold til lovgivningen i forbindelse med renovering, så kontakt os endelig!

Kontakt os

Renovering af boligens elinstallation og el tavle

Anderup Ntech tilbyder kvalitetsløsninger inden for alle typer af installationer til din bolig. Står du og skal i gang med en renovering af din bolig?

Skal du have lavet ny el-tavle, renoveret dit køkken eller generelt renoverer din bolig, så står vi hos Anderup Ntech klar til at hjælpe dig med rådgivning og udførsel af el arbejde.
Vi er altid opdateret på de seneste regler og lovgivning inden for el området, så du er sikker på alt er udført efter bogen.

  • Udskiftning af el-tavel
  • Renovering af el-tavle
  • Udvidelse af installation
  • Rillefræsning
  • Renovering af køkken
  • og meget mere…
Få et tilbud

Har du fået ny elmåler og brug for at ændre din tavleinstallation?

I forbindelse med, at forsyningsselskaberne udskifter el målere kan det være nødvendigt at du få ændret din installation for at lovkravet til 35 cm fra målerens klemmer til tavlen overholdes.
Derfor kan det være nødvendigt at flytte dit HPFI samt varmemålerens transformer.
Har du brug for at få udført dette så kontakt os for et tilbud. Med fordel kan en udskiftning af el tavlen være en ide

Anvend knappen få tilbud herunder, og vedhæft gerne et billede af tavlen og måler installationen til reference. Vi er din elinstallatør i Odense og resten af Fyn.

Book elektriker online
Nyt krav efter 1/7-2017 

Transientbeskyttelse

Nye lovkrav vedrørende el-tavler:

Pr. 1. juli 2017 kom der nye krav til transientbeskyttelse af el-tavler

Der er kommet nye krav til transientbeskyttelse og omfatter stort set alle installationstyper. Den hyppigste årsag til transiente overspændinger i Danmark er lynnedslag. I følge DMI registreres der i snit et lynnedslag pr. km2 om året i Danmark.

Med de nye krav skal el installationer være beskyttet mod transiente overspændinger eller lynnedslag. Transientbeskyttelse er med til at beskytte de forskellige genstande i din bolig som f.eks. TV, computer og andre el-apparater.

Få et tilbud

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os