Erhverv El & Service

Vi har stor erfaring med alle typer af erhvervs opgaver, fra små service opgaver til store projekter og renoveringer

Erhvervs el service

Erhvervsservice

Vi har stor erfaring med alle typer for erhverv og har mange faste kunder i bogen, herunder store og små restauranter, kontorer, butikker og lejlighedsrenoveringer, service for udlejningsselskaber. Alle med meget forskellige ønsker og behov. Uanset hvilken opgave du kommer med, gør vi vores ypperste for at finde den helt rigtige løsning til lige præcis dit projekt. Vi er med i hele processen, lige fra opstartsfasen, hvor råd og vejledning er i højsædet, til den afslutningsvise levering og installering.

Erfaren elektriker

Stor erfaring

I Anderup Ntech har vi masser erfaring i bagagen. Anderup (Ntech) fejrer i 2021 60 års jubilæum som elektrikerfirma i Odense. Med så mange år på bagen ved vi hvor vigtigt det er holde os up-to-date med ændringer i lovgivningen, nyheder og de nye løsninger der hele tiden kommer til indenfor vores område. Vi lægger en stor ære i hele tiden at være opdaterede og uddannede i at levere de nyeste og bedste løsninger.

Kontor

Er du en af dem, der bruger en stor del af din dag i et kontorlandskab, så ved du sikkert, hvor stor betydning det har, at belysningen er den rigtige. Hos Anderup Ntech har vi meget erfaring inden for kontorinstallationer. Vi kan klare alle løsninger lige fra grundbelysningen i større fællesområder og åbne kontorlandskaber til de mindre enkeltmandskontorer.

Arbejde på kontor, skrivebord

Rådgivning

Det er uvurderligt at have nogle gode sparrings- og samarbejdspartnere når man skal renovere eller starte et nyt projekt. Vi gør meget ud af altid at være tilgængelige for hjælp og spørgsmål. Man kan altid stole på at vi overholder vores aftaler og yder kompetent rådgivning. Skulle der være noget vi er i tvivl om undervejs, kan man ligeledes være sikker på at vi bruger den fornødne tid til at sætte os ind i det, for at finde den helt rigtige løsning.

Håndværker rådgivning

Vi er også i dit lokalområde

Vi dækker dit lokalområde på Fyn.
Kontakt os hvis du har brug for en gennemgang hos dig for en løsning inden for
El, Adgangskontrol, Dørtelefon eller andre teknisk løsninger

El arbejde service, renovering og nybyg
electric-stock

Kontakt os

Ønsker du tilbud eller reparation?

Klik på en af nedenstående knapper for at komme i kontakt med os. Vi glæder os til at høre fra dig!