Erhverv El & Service

Vi har stor erfaring med alle typer af erhvervs opgaver, fra små service opgaver til store projekter og renoveringer

Kontakt os

Erhvervsservice

Vi har stor erfaring med alle typer for erhverv og har mange faste kunder i bogen, herunder store og små restauranter, kontorer, butikker og lejlighedsrenoveringer, service for udlejningsselskaber. Alle med meget forskellige ønsker og behov.

Uanset hvilken opgave du kommer med, gør vi vores ypperste for at finde den helt rigtige løsning til lige præcis dit projekt. Vi er med i hele processen, lige fra opstartsfasen, hvor råd og vejledning er i højsædet, til den afslutningsvise levering og installering.

Kontor

Er du en af dem, der bruger en stor del af din dag i et kontorlandskab, så ved du sikkert, hvor stor betydning det har, at belysningen er den rigtige. Hos Anderup Ntech har vi meget erfaring inden for kontorinstallationer.

Vi kan klare alle løsninger lige fra grundbelysningen i større fællesområder og åbne kontorlandskaber til de mindre enkeltmandskontorer. Vi er din elektriker i Odense og omegn.

Rådgivning

Det er uvurderligt at have nogle gode sparrings- og samarbejdspartnere når man skal renovere eller starte et nyt projekt.

Vi gør meget ud af altid at være tilgængelige for hjælp og spørgsmål. Man kan altid stole på at vi overholder vores aftaler og yder kompetent rådgivning.

Skulle der være noget vi er i tvivl om undervejs, kan man ligeledes være sikker på at vi bruger den fornødne tid til at sætte os ind i det, for at finde den helt rigtige løsning.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os