Solceller til Erhverv

Anderup Ntech leverer og installerer solceller til erhverv, som en del af vores ønske om at bidrage aktivt til at mindske vores fælles CO2-aftryk. Grøn energi er et centralt skridt i denne retning, og solceller er en nøglekomponent i vores indsats.

I dagligdagen hos virksomheder er strømforbruget essentielt, fra lyset, der er tændt, til computeren og ventilationsanlægget, der kører. Vi ønsker at arbejde mod at minimere disse udgifter mest muligt, en ambition, som flere og flere virksomheder også deler

Kontakt os
Hos Anderup Ntech

En virksomhed dedikeret til grøn omstilling

Anderup Ntech, med rødder, der strækker sig 60 år tilbage, begyndte som en elinstallatørvirksomhed og har gennem årene udviklet sin portefølje og ekspertiseområder. Op til 50 procent af vores tid er viet til grøn omstilling, og vores team på over 40 personer bringer en bred vifte af ekspertise indenfor flere områder end blot solceller.

Vi er blandt andet certificeret servicepartner med den østrigske Inverter producent Fronius. Hos Anderup Ntech vælger vi vores leverandører af både invertere og solcellepaneler med stor omhu. Er firmaet ikke transparent nok i deres forsyningskæde eller er der påpeget øget risiko for uansvarlige forhold, ønsker vi ikke at stå inden for disse forhold til Anderup Ntech.

Teknologien bag solceller er blevet moden gennem mange år og fortsætter med at udvikle sig og forbedres konstant. Derfor repræsenterer solceller i dag en af de mest grønne og bæredygtige energiformer uden nogen form for forurening sammenlignet med fossile brændstoffer.

Når du vælger Anderup Ntech som din grønne samarbejdspartner, kan du stole på kvalitetsprodukter og solidt håndværk.

De mange fordele ved solceller til erhverv

Anderup Ntech tilbyder ekspertise inden for grøn omstilling. Vi anvender et af markedets mest avancerede simuleringsprogrammer til at beregne den forventede årsproduktion, CO2-besparelser og strømforbrug. Ud fra dette kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, som derved passer nøjagtigt til din virksomheds behov.

Når du i dag vælger solceller, får du ikke kun et miljøvenligt produkt, men også en konkurrencedygtig pris på strømproduktion. ESG-regnskaber bliver stadig vigtigere og der kommer løbende nye krav. Som erhvervsvirksomhed er solceller en strategisk løsning. Fra 2024-2025 vil større virksomheder være forpligtet til at dokumentere deres CO2 forbrug, og solceller kan være nøglen til at reducere eller endda eliminere dette forbrug.

Anderup Ntech er med hele vejen

Efter implementeringen af solceller tilbyder vi også en omfattende serviceaftale. Vi tilbyder at overvåge anlægget løbende, så vi på denne måde kan identificere og hurtigt reagere på eventuelle problemer.

Når du vælger Anderup Ntech, vælger du ikke kun en grøn elinstallatør, men en partner, der støtter dig fra solcelleinstallation til vedvarende service og opfølgning. Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan tilbyde solceller til erhverv, er du velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?

Se vores video omkring montering af solceller på Nordfyns Bank

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os