Shelly – Din smart home løsning

Gør som mange andre og lav dit hjem smart.

Shelly har allerede over 11 millioner aktive enheder på verdensplan der hver dag hjælper folk med at spar på energien og få en mere effektiv og “smart” dag.

Shelly Smart Home

Skab fremtidens intelligente hjem med Shelly Smart Home løsninger!
Som førende inden for smart home-teknologi tilbyder vi hos Anderup Ntech et omfattende udvalg af innovative produkter, herunder smarte relæer, stikkontakter og lysdæmpere fra Shelly.
Vores løsninger giver dig som privat eller virksomhed avancerede automatiseringsmuligheder, der øger komforten, reducerer energiforbruget og forbedrer sikkerheden.
Med denne brugervenlige teknologi kan du skræddersy løsninger, der imødekommer dine behov og forventninger.
Bliv en del af fremtidens smarte erhvervs eller hjem-installationer med Shelly Smart Home. Kontakt Anderup Ntech i dag.

Hvad er Shelly?

Shelly er et produkt inden for Smart Home løsninger som kan integreres i næsten alt.

Det består af små moduler som snakker sammen via trådløst netværk og kan kobles op imod en app på din telefon eller styres via en browser på din pc.

Shelly produkter er ikke afhængig af en cloud løsning som du skal betale for og kan kører helt selvstændigt.
Styrings modulerne til 230 volt bygges som regel ind i dåserne i væggen eller i el-tavlen og kobles så op til det trådløse netværk.

Derudover har Shelly en serie af små batteridrevne trådløse sensorer, pir følere, lysmålere, fugtfølere, magneter m.m. som kan holde batteri i op til 3-5 år. Disse kan så bruges for som styreenheder for de 230Volts moduler.
På den måde kan du simpelt lave løsninger hvor du f.eks. kan tænde lyset når der er nogen i lokalet, uden at det er nødvendigt at lave en masse om i dine eksisterende installationer.

Fordelen er også at du altid kan udvide din installation løbende, så du behøver ikke gøre det hele med det samme.

Kontakt Anderup Ntech og få en gennemgang af dine muligheder

Shelly Smart Home

Spar på energien med Shelly

Shelly Smart Home tilbyder omkostningseffektive og brugervenlige løsninger til smart hjem-automation.
Med et bredt udvalg af enheder, herunder smarte relæer, stikkontakter, og lysdæmpere, kan Shelly integreres i dit hjem for at automatisere og styre belysning, apparater og strømslugere via smartphone-apps eller integration i f.eks. din Google stemmestyring. Uanset om det er at øge bekvemmeligheden, spare energi eller øge sikkerheden, giver Shelly dig mulighed for at skabe et intelligent hjem, der passer til dine behov og dit udstyr.

Hvorfor vælge Shelly?

Shelly er en prisbillig løsning og er kendt på verdensplan, og har allerede over 11. millioner aktive enheder på verdensplan.
Der er også et community som udvikler og deler kodninger til Shelly og styring af Shelly enheder.

Som et eksempel kan nævnes en kodning der søger efter elprisen på elbøren Northpole hvor du så kan sætte din shellyenhed til først at tænde når den elprisen er under et bestemt niveau

 

 

 

verden

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os