Vores services

Hos Anderup Ntech ApS dækker vi en berd vifte af services og specielområder. Vi ser meget frem til at servicerer dig

Eksperter i vores felt

El & Bygningsautomatik


 

Privat El & Service

Små og store opgave el opgaver. Fra ophængning af lamper, renovering af køkken og projekter inden for nybyggeri og renoveringer

Erhverv El & Service

Vi har stor erfaring med alle typer for erhverv og har mange faste kunder i bogen, herunder store og små restauranter, kontorer, butikker og lejlighedsrenoveringer, service for udlejningsselskaber. Alle med meget forskellige ønsker og behov. Uanset hvilken opgave du kommer med, gør vi vores ypperste for at finde den helt rigtige løsning til lige præcis dit projekt. Vi er med i hele processen, lige fra opstartsfasen, hvor råd og vejledning er i højsædet, til den afslutningsvise levering og installering.

IHC (Intelligent House Concept)

Med LK´s IHC løsning har Lauritz Knudsen (Schneider) givet det kendte og populære LK IHC standard-koncept en markant opgradering. For at kunne bruge IHC kræver det at du får en særlig kabling i huset, hvilket gør systemerne mest velegnede til nybyggerier eller større renoveringer. Hos Anderup Ntech har vi derfor valgt at arbejde med to koncepter indenfor IHC, nemlig henholdsvis nybyg eller renovering som begge giver øget komfort, sikkerhed og energibesparelse.

KNX

KNX og andet bygningsautomation er en fordel i enhver bygning. Det beskrives bedst som værende en intelligent el-installation, der via et enkelt touch-panel eller smartphone app, gør det muligt at styre alt fra lys, ventilation, varme, solafskærmning, alarm og adgangskontrol til hårde hvidevarer.

Solcelleanlæg og solcelle service

Hos Anderup Ntech installerer og servicerer vi dit solcelleanlæg. Vi har stor erfaring inden for området og står gerne til rådighed med rådgivning af de forskellige løsninger

Varmepumper

VI udfører montering og servicering af varmepumper

Eksperter i vores felt

Sikkerhed


 

Videoovervågning – Dahua

Professionelle overvågningsløsninger til private og erhverv. Nu også med AI funktioner som giver flere muligheder. Vi er Dahua Diamond Partners og har derfor et tæt samarbejde med Dahua

Adgangskontrol

Du får mange anvendelsesmuligheder til en fornuftig pris, så du kan vælge det, der passer bedst til din virksomhed.

Dør og Porttelefon

Servicering, reparation og renovering af dørtelefonanlæg. Med er dørtelefonanlæg skaber du tryghed for beboerne i ejendommen, og sikre at uvedkommende ikke får adgang til opgangen.

Røgmelder ABDL

ABDL-Anlæg

Sikre din bygning mod brand og mindsk brandskader. Med en ABDL løsning sikre du at en eventuel brand ikke breder sig hurtigt samt minsker røgspredningen i bygningen. Har du spørgsmål eller ønsker tilbud eller servicering af ABDL-anlæg, så kontakt os endelig!

Eksperter i vores felt

EDB & NETVÆRK Strømafbrydelser


 

EDB og netværks installationer

Et datanetværk kan være af stor betydning for dig eller din virksomhed, og derfor er det vigtigt med en troværdig og seriøs samarbejdspartner, der kan yde professionel vejledning og rådgivning dig. Vi gør meget ud af altid at være tilgængelige for hjælp og spørgsmål. Man kan altid stole på, at vi overholder vores aftaler og yder kompetent rådgivning.

UPS – Undgå strømafbrydelser

Vil du sikre din virksomheds IT mod strømnedbrud? Vi leverer UPS anlæg løsninger som sikre dig mod strømnedbrud og træls ventetid.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os