Dørtelefon

Vi leverer og reparerer dør og porttelefon anlæg. Har du brug for service på dit gamle system, eller opgradering af dit nuværende så kontakt os endelig for en snak!

Kontakt os

Skab tryghed med et dørtelefon anlæg

Skab trykhed for beboerne. Et dørtelefonanlæg er uundværligt for langt de fleste andelsboligforeninger og lejlighedskomplekser. Et dørtelefonanlæg skaber tryghed for beboerne i ejendommen, og kan være med til at sikre, at uvedkommende ikke får adgang til opgangen.

Flere forskellige typer

De fleste kender formentlig standarden inden for dørtelefonanlæg, hvor besøgende ringer på nede fra gaden, hvorefter beboeren kan vælge at lukke dem ind, når de har identificeret sig i telefonen.

Der findes dog også et mere avanceret dørtelefonanlæg, hvor video bruges som en vigtig del af identifikationsprocessen. Videoen bruges til at vise beboeren, hvem der ringer på, hvilket kan være en fordel for eksempelvis ældre og hørehæmmede eller børn, så det er muligt at se, om den besøgende er en, de kender.

Hos Anderup Ntech arbejder vi med begge typer af dørtelefonanlæg og hører gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp. Vi servicerer en bred vifte af eksisterende gamle dørtelefonanlæg og installerer anlæg fra Dahua, Scantron, Golmar, Fermax og Paxton

For mere information Kontakt os på tlf.
+45 70 22 08 04 eller på mail info@an-el.dk

Det smarte dørtelefon anlæg

Med en smart dør og porttelefonanlæg kan du få et opkald på din smartphone via en app på din telefon. Herfra kan du tale med personen mens du kan se personen. Herefter kan du åbne systemet fra din smartphone.

Derfor behøver du ikke være hjemme. Systemet kan i de fleste tilfælde også køres sammen med dit video overvågning.

Ring til os eller udfyld vores kontaktformular, så bliver du kontaktet af en elektriker i Odense.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os