Spar på strømmen og energien med LK Wiser

Du kan fremtidssikre dit hjem nemt og enkelt med LK Wiser. Reducer hjemmets energiforbrug, nedsæt CO2-aftrykket og spar penge på de månedlige regninger.

Kontakt os

Du kan spare på til 15% på strømforbruget og 25% på varmeforbruget med denne enkle og smarte installering, der betjenes via en app. Kontakt Anderup Ntech hvis du ønsker at høre mere om LK Wiser og vil have det installeret i dit hjem.

Styr alt med en simpel app

Vi har stor erfaring inden for LK Wiser, som vi mener er den eneste rigtige løsning for fremtidens hjem. Wiser er en smart home-løsning, der passer til både hus, lejlighed, sommerhus og lignende. Efter montering af LK Wiser i dit hjem styres alt via en simpel app. Derudover er alle komponenter trådløse.

Vi er registreret som LK Wiser montør.

Reducer dit forbrug og spar penge

Der er mange fordele ved smart home løsningen LK Wiser. Det giver store besparelse for både dig og miljøet. Systemet kan skræddersyes til lige præcis dine behov og kan løbende udvides. En startpakke kan eksempelvis indebære:

  • Sluk alt
  • Varmestyring
  • Feriemode
  • Se hvem der kommer ind
  • Sikring af døre og vinduer

Cybersikkerheden er ligeledes på højeste niveau og systemet efterlever skrappe tests. Derfor er LK Wiser et sikkert smart home-system som kan benyttes af alle. 

Kontakt os endelig hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for LK Wiser i hjemmet.

Kontakt os for mere information på tlf.: +45 70 22 08 04 eller på mail info@an-el.dk

Kontakt os

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os