Smart home - Dit smarte hjem

Smart Home

Anderup Ntech – din partner inden for smarthome løsninger.

Vi er specialister i at skræddersy intelligente og brugervenlige løsninger til dit hjem, der kan gøre din hverdag mere effektiv og komfortabel.

Smarthome løsninger

Hvad er et smart home?
Et smart hjem er et hus eller en lejlighed, hvor enheder og apparater er sammenkoblet og fungerer i en harmoni som hjælper dig til at spare dig penge, energi og tid.
Smarthjemmet er blevet populært og er kommet for at blive. Statistikker viser at det er steget kraftigt frem til 2023 hvor der var 424,5 millioner brugere og det forventes at i 2028 vil der være 785,16 millioner smart home brugere.

Fordelen ved Smart home er at enheder og apparater i huset snakker sammen og kan styre fra forskellige enheder.
Oftest kan mange såkaldte IoT (internet of Things) enheder integreres i Smart Home løsningerne.
Det kan være enheder fra konsoller og skærme der styrer hele dit hus, til køleskabe, tv, elkedler og varme styring.

Oftest kan enherder her måler energiforbrug også installeres således du løbenden kan holde øje med dit, el, vand og varme forbrug.

Vi forstår, at valg af smarthome løsninger kan være en udfordring, da der er mange forskellige standarder og protokoller at tage højde for.

Hos Anderup Ntech har vi valg at arbejde med alle de førende standarder og produkter.
Vi har bl.a. valgt at arbejde med Shelly som er en efterhånden stor spiller på markedes og kan spille sammen med mange fiorskellige produkter og af de trådløse IoT standarder som f.eks. Zigbee og Zwave.

Smarthomeløsninger giver os mulighed for, at tilbyde vores kunder de bedste løsninger til deres individuelle behov og ønsker. Samtidig giver det dig som kunde også mulighed for at få en energibesparelse.

Smart home styring via app

Uanset hvilken produkter, standard eller protokol du foretrækker, kan vores team af erfarne teknikere hjælpe dig med at designe, installere og konfigurere din smarthome løsning, så den fungerer perfekt til dit hjem.

Vi tilbyder også avancerede løsninger, der inkluderer stemmestyring og automatiske scenarier, der kan tilpasses dine specifikke behov og ønsker. Så uanset om du ønsker at styre belysning, temperatur, sikkerhed eller underholdning, kan vi hjælpe dig med at få det bedste ud af din smarthome teknologi.

Så hvis du ønsker at forbedre dit hjem med smarthome løsninger, er du kommet til det rette sted.

Hos Anderup Ntech laver vi alle smarthome løsninger.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores services og hvordan vi kan hjælpe. Vi gør dit hjem mere intelligent og effektivt.

Elektriker smart home

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os