Solcelleanlæg og solceller Fyn

Hos Anderup Ntech installerer og servicerer vi dit anlæg til solceller på Fyn. Vi har stor erfaring inden for området og står gerne til rådighed med solcelle rådgivning af de forskellige løsninger. Vi er din hjælp til solceller Odense og Fyn.

Kontakt os
Hos Anderup Ntech

Solcelle Rådgivning & Service

Vi installerer og servicerer vi dit anlæg til solceller på Fyn.

Vi har stor erfaring inden for området og står gerne til rådighed med solcelle rådgivning af de forskellige solcelleløsninger. Vi tilbyder vores el-arbejde til både private og virksomheder i Fyn og Odense-området.

Vores komplette elektriker team er autoriserede og parate til en hvilken som helst slags opgave. Vi har ekspertise indenfor installation, reparation, vedligeholdelse og rådgivning af solcelleanlæg.

Solcelle rådgivning privat og erhverv

Få installeret dine solceller Fyn i dag!

Hos os kan du få hjælp til alt vedrørende solcelleanlæg, uanset om du er privatperson eller en virksomhed. Vi ved, at et solcelleanlæg kan være en stor investering, men det er en investering, der kan betale sig på lang sigt. Derfor tilbyder vi altid løsninger, der er tilpasset dine specifikke behov og budget, så du kan opnå størst mulig værdi med dine solceller Odense og omegn.

Vi er stolte af at tilbyde bæredygtige og miljøvenlige solcelleanlæg, der kan give dig store besparelser på din elregning. Vores erfarne elektrikere er specialiserede i solcelleanlæg og vil sikre, at du får det bedste anlæg til dine behov, så du kan få den bedst mulige oplevelse med solceller.

Kontakt os i dag for mere information om vores ydelser inden for solceller i Odense og på resten af Fyn, og lad os hjælpe dig med at opnå større energieffektivitet og bæredygtighed på din ejendom.

Solcelle montage privat og erhverv

Huawei solcelle løsninger

Fuld integration med batteri og elbil ladeboks!

Vi leverer og servicerer bl.a. Huawei solcelle løsninger kombineret med forskellige typer og mærker af solcellepaneler.
Huawei solcelle systemer kan integreres med batteriløsning, således du gemmer din opsparede strøm og kan brug den på tidspunkter hvor strømmen er dyr.
Samtidig er det muligt at integrerer en Huawei Smart Charge billader.
Da Huawei’s ladeboks er fuldt integrerbar i deres solcellesystem giver det dig mulighed for ved overproduktion, selv at anvende din solcelle strøm til opladning af din elbil, i stedet for at sende strømme retur til nettet.

Det hele styres nemt via Fusion solar appen hvorfra du kan styre og holde øje med din installation.

Har du brug for f.eks. at udvide din eksisterende Huawei solcelleanlæg med f.eks. en solcelle carport, så har du mulighed for at køre din nye invertere i kaskade med din eksisterende således de kommunikerer internt mellem hinanden.
Se eventuelt vores video herom, hvor vores montør fortæller om en af vores kunders installationer.

Kontakt os i dag for et tilbud og mere information om vores solcelle løsninger i Odense og på resten af Fyn, og lad os hjælpe dig med at opnå større energieffektivitet og bæredygtighed på din ejendom.

Vi er din elektriker til solceller i Odense

Hos Anderup Ntech udfører vi også service på anlæg til solceller på Fyn, så dit system testes efter producentens anbefalinger. Et service til solceller i Odense samt på resten af Fyn består af:

  • Test af effektiviteten af solpaneler
  • Test af effektiviteten af inverter
  • Termografering af paneler (teste for defekte paneler)

Som din elektriker til solceller udarbejder vi en rapport som beskriver standen af dit solcelleanlæg

Kontakt os for yderligere information eller bestilling af service til solceller på Fyn. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre din ejendom mere bæredygtig og energieffektiv. Derfor tilbyder vi en omfattende rådgivning, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvilket solcelleanlæg der passer bedst til dig. Vores team er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om solcelleanlæg og processen omkring installationen.
+45 70 22 08 04 eller på mail info@an-el.dk

Vil du vide mere?

Se vores video omkring solcelleløsning med Solcelle carport i kaskade og integration af elbil billader

 

 

 

 

 

 

 

 

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os