Anderup Ntech ApS

En virksomhed i rivende udvikling

Hvem er vi?

Vi er en mindre el-installatør virksomhed beliggende i Stige, Odense N. Vi beskæftiger os med både små og store opgaver, alt lige fra opsætning af lamper hos private til større renoveringsprojekter i både privat og erhverv.

Vi har mange års erfaring med renoveringer af kontorer, butikker og restauranter, som vi ligeledes også servicerer løbende. Udover dette har vi også en teknisk afdeling hvor vi tilbyder professionel netværk, overvågning og adgangskontrol.

Vi lægger stor stolthed i vores fag og vi gør os altid meget umage med at finde den absolut bedste løsning og får den udført på bedste vis. Vi lægger vægt på at være gennemsigtige, pålidelige, altid sørge for at overholde vores aftaler og deadlines og ligeledes altid først afslutte en opgave når den er i orden og stedet er pænt og rent som da vi ankom.

Vi gør os altid umage

Løsninger tilpasset dine ønsker

Tests og dokumentation

Professionel projektering

Kompetent rådgivning

Høj håndværksmæssig kvalitet

Fleksibilitet og pålidelighed

Vores historie

Vores historie er, at vi i sommeren 2020 slog de to firmaer, Anderup El og Ntech sammen og blev til Anderup Ntech. Baggrunden for denne fusion var for Claus, som ejer af Anderup El, et ønske om at sikre sit firma, som snart kan fejre 60 års jubilæum, når han selv inden for en årrække trækker sig tilbage. For Nick, som ejer af Ntech, var det et ønske om at vækste og udvikle den virksomhed han selv havde startet tilbage i 2007.

Med så mange år på bagen ved vi hvor vigtigt det er holde os up-to-date med ændringer i lovgivningen, nyheder og de nye løsninger der hele tiden kommer til indenfor vores område. Vi lægger en stor ære i hele tiden at være opdaterede og uddannede i at levere de nyeste og bedste løsninger.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os