Trådløst netværk – WiFi

Hos Anderup Ntech leverer vi professionelle trådløse netværksløsninger til både private og erhverv. Har du brug for nyt eller bedre netværk? så kontakt os for en gennemgang af din installation

Kontakt os Få et tilbud

Træt af dårligt WiFi?

Arbejder du tit hjemmefra eller genkender du de kendte ord “det lagger” som børnene udbryder når de spiller. Ja – så er det tid til at få kigget på dit netværk og trådløse netværk.
Aldrig har et godt netværk og ikke mindst trådløst netværk betydet mere, i en moderne tid hvor alt efterhånden foregår online.

Med en professionel WiFi løsning fra Anderup Ntech får du en løsning hvor du udvider og fordeler det trådløse netværk på flere Access points i huset.

Derved får du en bedre dækning af hele huset. Vi anvender den den anerkendte serie af Unifi udstyr fra firmaet Ubiquiti som er kendt for at være driftssikkert, og dække behovet for det moderne hjem. Systemet administreres let og kan overvåges via en app på din smartphone eller tablet.

Vi har stor erfaring inden for området og står gerne til rådighed med rådgivning inden for forskellige løsninger og installerer selvfølgelig også kablede netværkssystemer

Unifi – Den rigtige WiFi løsning er vigtig

Med den teknologisk udvikling i dag kommer mere og mere teknisk udstyr på nettet i dag. Derfor er din Wi-Fi dækning i huset vigtig.

Ubiquiti er en verdenskendt amerikansk producent af trådløst netværk både i lille og stor skala.

Deres løsninger er stabile og nemme at håndterer og kendt for at køre stabilt.
Den serie du har fået installeret, er deres Unifi serie.

Hav altid dit netværk lige ved hånden

Med Ubiquiti’s Unifi app har du altid dit netværk lige ved hånden. Her kan du se status for systemet, enheder på netværket, trafikanalyser og tilmed blokerer enheder fra at logge på.

Systemet er bygget op med en såkaldt CloudKey som indeholder en controllersoftware som styrer og vedligeholder systemet. Ved at anvende en Cloudkey får du fuld styring af din netværk, se datatrafik statistikker på dine enheder, hvilke enheder der er online og kan genstarte systemet hvor som helst.

Cloudkeyen linker op mod en online cloud konto, som du kan tilgå enten via en webbrowser eller via app. Vores teknikere opretter ved installationen en Ubiquiti konto til dig hvor dit udstyr bliver koblet op mod.

Brug for support?

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os