UPS – Undgå strømafbrydelser

Vil du sikre din virksomheds IT mod strømnedbrud? Vi leverer UPS anlæg løsninger som sikre dig mod strømnedbrud og træls ventetid.

Ønsker du tilbud på et UPS anlæg, så kontakt os endelig!

Kontakt os

Strømafbrydelser

”Vi er i øjeblikket ramt af en strømafbrydelse og beklager de gener, det måtte medføre.”

Du kender det sikkert godt – strømafbrydelser! De fleste virksomheder har prøvet at have korte eller længerevarende strømafbrydelser og ved derfor også, hvor omkostningsfuldt det kan være.

I Danmark har vi heldigvis et forholdsvist sikkert forsyningsnet, der sørger for, at vi oplever langt færre strømafbrydelser end mange andre lande omkring os, der, grundet ringere forsyningsnet, dagligt oplever at blive ramt af strømsvigt.

elektriker

Speciale i UPS-anlæg

Når der alligevel sker strømafbrydelser i Danmark af og til, skyldes det, at den såkaldte over- og underspænding kan forårsage uventet nedlukning eller nedbrud af systemet. Der findes stort set ingen nye servere eller anden elektronik, der anvendes til opbevaring af data, der kan tåle uventet nedbrud, og det er heri, problemet ligger. Sker der et nedbrud, kan det nemlig tage flere uger for systemet at komme tilbage på rette spor og køre korrekt igen, hvilket kan betyde, at virksomheden i denne periode vil være ineffektiv.

Hos Anderup Ntech ved vi, hvor mange problemer en nedbrudsperiode kan betyde, og derfor har vi specialiseret os i såkaldte UPS-anlæg, der kan sikre dig mod sådanne nedbrud.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os