Elektriker Anderup

Vi er din professionelle og fagudlærte elektriker på hele Fyn

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Har du brug for en lokal elektriker i Anderup?

Anderup EL hjælper kunder på Fyn, herunder, selvfølgelig, også som elektriker i Anderup. Vi hører til på Hedelundvej 28, 5270 Odense, Anderup.

Anderup El har hjulpet folk med deres EL udfordringer i mere end 50 år, og vi kan højst sandsynligt også hjælpe dig. Anderup El blev startet af Flemming Lisberg i 1961 og blev overtaget af Claus Lisberg i 1990 – dengang med 5 ansatte, men nu med over 30 ansatte.

Vores døgnnummer er 70 22 08 04, som du kan ringe på i døgnets 24 timer. Ellers har vi en kontaktformular ovenstående, som du også er mere end velkommen til at benytte.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Vores el-ambulancer

Når du kontakter os, er det sikkert med en akut udfordring, hvilket vi er klar til. Derfor kører vi hurtigt ud med en kompetent elektriker. Faktisk har vi navngivet vores biler for “el-ambulancer”, da vi gør en seriøs ting ud af at kunne køre hurtigt ud til dig.

Vi gør en dyd ud af at være den bedste lokale leverandør af elektriker i Anderup. Det gør vi ved at levere en høj service og altid rykke hurtigt ud når der opstår en el-udfordring.

Uanset hvad, så kontakt os for et tilbud. Vi vender hurtigt tilbage både ved akut og planlagte projekter.

Læs mere om vores historie i Anderup området samt hvem vi er. Vores medarbejdere er alle specialister og sammen kan vi tilbyde unik el-hjælp til alle projekter og dilemmaer. Vores kompetencer spænder bredt og vi er altid klar på at finde den bedste løsning for lige præcis dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os direkte her på siden eller ring. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se en video af vores hovedafdeling i Anderup

 

Se videoen her

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os