Elektriker Blangstedsgård

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Din lokale og erfarende elektriker i Blangstedsgård

Anderup EL kører hele tiden i Odense, og har næsten altid folk i området hos Blangstedsgård. Vi har hjulpet folk med deres EL udfordringer hos Blangstedsgård i mere end 50 år, så mon ikke vi også kan hjælpe dig.

Du er velkommen til at skrive til os vha. kontaktformularen. Vi har også et telefonnummer, som vi svarer på i alle tider af døgnet. Ring og få et godt tilbud på 70 22 08 04. Kontakt os her for et godt tilbud og vi kommer hurtigt ud til dit område i Blangstedsgård.

Er dit el problem akut? Vi ved at det, som oftest, er en hastesag når man har udfordringer med sin el. Vi har også navngivet vores biler for El Ambulancer, da vi er stolte af hvor hurtigt at vi kan komme ud og hjælpe.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Sidst, skal nævnes, at vi har et stort lager af el artikler, så sig til hvis vores elektriker skal tage noget med inden kørsel indfinder sig. Vi har selvfølgeligt også en masse el artikler i vores biler. Vi har også et stort internt værksted, hvis du har brug for specieltlavet opgaver. Dette bruger vi mest til erhverv. Vi kan alt fra svejsning til boringer.

For at sige det kort, så ring til os, da Anderup EL altid har en bil nær Blangstedsgård.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os