Din professionelle elektriker i Dalum

Vi står klar med en professionel og kompetent elektriker i Dalum. Vi tilbyder elarbejde til både private og erhverv.

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Få et tilbud på en elektriker i Dalum

Oplever du El-udfordringer? Så har vi en elektriker i Dalum, der er kørende i dit område. Anderup EL har hjulpet private, samt erhvervslivet på Fyn, herunder i Dalum. Vi har hjulpet folk med deres EL-udfordringer i mere end 50 år. Derfor er vi også dit sikre valg af el-installatør når du skal have kompetent hjælp af kvalitet. Vi udfører alle opgaver inden for elbranchen.

Du kan komme i kontakt med vores telefoner døgnet rundt på vores døgnnummer på +45 70 22 08 04. Alternativt, så har vi lavet en kontaktformular her på siden.

 +45 70 22 08 04
elinstallatør og elektriker

Book vores elektriker til en el-ambulance

Vi har mange elektrikere i Dalum der rundt i det område. Vi tilbyder både vores elarbejde på bestilling samt via akut. Vi står altid klar til at rykke hurtigt ud med en elektriker. Det er derfor vi kalder vores el-biler for el-ambulancer.

Ud over at levere en god service, samt rykke hurtigt ud, så har vi også et stort lager af el-artikler på lager, så vi hurtigt kan afdække dine udfordringer materialet. Vi har også et værksted, hvor der bliver lavet alt fra svejsning til boringer. Kort sagt: som din lokale elektriker i Dalum er vi altid fleksible.

Kom i kontakt med os nu her. Så giver vi dig hurtigt en pris på din opgave i dit område på Fyn. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte. Vores forskellige specialister hos Anderup El er din garanti for altid at få udført arbejdet af en fagkyndig ekspert. Som din elektriker i Dalum tager tager vi imod alle elopgaver fra både private og erhverv.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os