Elektriker Dalum

elektriker-stock

Få et tilbud på en elektriker i Dalum

Hvis du hører til i Dalum og har en El-udfordringer, så har vi en elektriker kørende i dit område. Anderup EL har hjulpet private, samt erhvervslivet på Fyn, herunder i Dalum. Vi har hjulpet folk med deres EL-udfordringer i mere end 50 år.

Du kan komme i kontakt med vores telefoner døgnet rundt på vores døgnnummer på 66 18 97 56. Alternativt, så har vi lavet en kontaktformular her på siden.

El arbejde service, renovering og nybyg

Vi kører meget rundt i Dalum og vi ved, at det som regel er akut, så vi står også klar til at rykke hurtigt ud med en elektriker. Det er derfor vi kalder vores el-biler for el-ambulancer.

Ud over at levere en god service, samt rykke hurtigt ud, så har vi også et stort lager af el-artikler på lager, så vi hurtigt kan afdække dine udfordringer materialet. Vi har også et værksted, hvor der bliver lavet alt fra svejsning til boringer. Kort sagt: Vi er altid fleksible.

Kom i kontakt med os nu her. Så giver vi dig hurtigt en pris på din opgave i dit område i Dalum.

2019-05-07_0559462138_99_010914_NTech_3464

Elektriker i Dalum; privat eller erhverv?

Vi kan begge dele. Vi har lavet el opgaver i Dalum til private-, industri- og erhvervslivet i mere end 50 år, så vi kan løse det meste. Skriv eller ring til os for at få en pris på din opgave.

electric-stock

Kontakt os

Ønsker du at blive ringet op og få et tilbud?

Udfyld denne formular for at komme i kontakt med os. Vi glæder os til at høre fra dig!