Aut. El-installatør og Elektriker i Fangel

Som din autoriserede elektriker og el-installatør i Fangel, er vi tilgængelige døgnet rundt for at hjælpe dig med alt fra store entrepriser til rutinemæssig vedligeholdelse af eltavler, installation af elbil-opladere og meget mere

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

El-installatør og elektriker i Fangel

Anderup Ntech har i mere end seks årtier været den foretrukne el-installatør for private og erhvervskunder i Fangel og på Fyn. Vi tilbyder et bredt udvalg af el-services, lige fra installationer og reparationer til rådgivning og energispareløsninger.

Uanset om du står over for en renoveringsopgave, en nybygning eller en mindre serviceopgave, kan du være sikker på, at vores team af erfarne elektrikere leverer professionelt arbejde af højeste kvalitet.

Har du brug for hjælp?
Ring til os på +45 70 22 08 04 eller skriv direkte til os på info@an-el.dk – vi kommer til dig, uanset om du befinder dig i Morud eller andre steder på Fyn.

elinstallatør og elektriker

Faglærte elektrikere på Fyn

Alle vores elektrikere er faglærte og besidder et højt fagligt niveau. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig om elektriciteten i din private bolig eller dine hvidevarer uanset om du befinder dig i Morud eller andre steder på Fyn.

Som dine lokale elektrikere i Morud, er vi altid klar til at hjælpe dig med installation og opsætning af alt i dit hjem, inklusiv:

Har du nogle spørgsmål?
Du kan altid ringe direkte på +45 70 22 08 04 eller skriv en mail til info@an-el.dk – Vi hjælper med svar på alle dine spørgsmål.

Tilpassede El-løsninger til din virksomhed

Driver du virksomhed og har du base i Fangel? Uanset om det er tilfældet eller du befinder dig andre steder på Fyn, står vi klar til at hjælpe dig. Vores team af faglærte elektrikere er altid klar til at hjælpe virksomheder med gennemgang af elsystemer, vedligeholdelse og skræddersyede serviceaftaler til erhverv og større entreprise-projekter.

Driver du derfor en virksomhed og har spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker en skræddersyet aftale, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ønsker du i stedet et fysisk møde? Vi kører til alle byer i lokalområdet – også Fangel.

Få et tilbud

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os