Elektriker Højby – din professionelle elinstallatør

An-el er dit valg, når du har brug for en erfaren elektriker i Højby med enestående tilbud. Vi servicerer hele Fyn med vores professionelle team. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud.

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Modtag et tilbud fra en lokal elektriker tæt på Højby

Vi har været den foretrukne elektriker i Højby i mere end et halvt århundrede og ydet hjælp til både private hjem og forretningslokaler med et bredt udvalg af elektriske opgaver. Vores service dækker lige fra grundlæggende installationer som opsætning af belysning og tilkobling af apparater, til gennemførelse af energibesparende foranstaltninger for både boliger og erhvervsbygninger.

Vores team af dedikerede elektrikere i Højby er forpligtet til at levere arbejde af højeste kvalitet og service i topklasse. Vi går op i, at du som kunde altid skal føle dig sikker og godt behandlet når du vælger os.

For sikre vores arbejde lever op til sikkerhedsstandarder og tekniske forskrifter, begynder vi hver opgave med en grundig vurdering for at sikre en præcis forståelse af omfanget og kompleksiteten. Den grundige gennemgang sikrer dig også et klart og retfærdigt prisestimat, så du undgår uventede udgifter. Ring på  70 22 08 04 eller e-mail: info@an-el.dk.

70 22 08 04
elinstallatør og elektriker

Døgnvagtservice i  – Vi er altid klar

Vi forstår, at de fleste personer, der søger en elinstallatør eller elektriker, ofte har brug for akut hjælp. Derfor har vi en elektriker i Højby på døgnvagt, der er tilgængelig for vores kunder.

Vi rykker hurtigt ud i Højby for at løse ethvert el-relateret problem og sikrer, at dine systemer kommer op at køre igen uden besvær. Vores omfattende erfaring inden for branchen betyder, at vi med sikkerhed kan betjene dig. Ring til vores døgnservice og få hurtig hjælp fra en erfaren elektriker i Højby der har fokus på energieffektivitet.

Hos An-el prioriterer vi energibesparende løsninger, der både skåner miljøet og din økonomi.

For eksempel har vi hjulpet Fyens Rideklub med at reducere deres årlige elregning med 60.000 DKK samtidig med at forbedre belysningen. Hvis du også ønsker at optimere energiforbruget i dit hjem eller på din arbejdsplads, så ring til din lokale elektriker i Højby på tlf. 66 18 97 56. Vi inkluderer dig i hele processen og sikrer åben kommunikation undervejs.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Få hjælp til monterings- og tilslutningsopgaver i Højby

Hos Anderup hjælper er vi erfarne elektrikere, der har bred erfaring med installering og montering af alting fra ophængning af lamper, til installering af hvidevarer. Det gælder også hos din lokale elektriker i Højby, der hjælper med alt det og meget mere.

Vi hjælper dig med alt inden for el:
-Stikkontakter inde og ude
-Opsætning af belysning inde og ude
-Udskiftning af kontakter til nye
-Lysdæmpning
-Intelligente boliginstallationer med IHC
-Renovering og ombygninger
-Ventilation
-Udskiftning af stikledning
-Opsætning af nye FUGA stikkontakter
-Montering af røgalarm

Til erhverv tilbyder vores team af elektrikere og elinstallatører i Højby omfattende totalenterprise-løsninger og El-service, der dækker alt inden for el-arbejde. Vi sikrer gennemført håndværk i høj kvalitet, der er til at stole på og som opfylder alle tekniske og sikkerhedsmæssige krav.

Er du interesseret i at høre mere? Du kan altid kontakte os direkte på 70 22 08 04 eller skrive en mail direkte til os på info@an-el-dk.

 

 

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os