Elektriker Middelfart

Book nu Få et tilbud

Anderup El er en professionel elektriker nær Middelfart med mange års erfaring og ekspertise inden for elektrisk arbejde. Vores mål er at levere bæredygtige og moderne løsninger til vores kunder på hele Fyn, herunder som elektriker Middelfart og omegn. Hos os er kunden i centrum, og vores mission er at sikre, at du altid får det bedste kvalitetsarbejde, der er tilrettelagt ud fra dine ønsker og behov.

Anderup El blev startet af Flemming Lisberg i 1961 og senere overtaget af Claus Lisberg i 1990 – dengang var der 5 ansatte, men nu med over 30 ansatte.

70 22 08 04
elinstallatør og elektriker

Den rigtige løsning for fremtiden

Miljørigtige løsninger er en vigtig faktor for os, og vi bestræber os på at finde de mest miljøvenlige og energieffektive løsninger til dig som kunde. Hos Anderup El ligger ekspertisen inden for moderne og grøn teknologi, og vi kan hjælpe med alt fra LED-belysning og solenergi til energioptimering og styring af energiforbruget. Vi er overbeviste om, at en bæredygtig tilgang er nøglen til en mere ansvarlig og fremtidssikret verden. De grønne løsninger starter også i de små ting som LED-belysning.

Læs mere om vores solceller her.

Du kan ringe på 70 22 08 04 i døgnets 24 timer. Alternativt, har vi en formular ovenstående til højre, du også kan kontakte os igennem. Så skriver eller ringer vi hurtigt igen.

Vores fokus som elektriker i Middelfart omegn

Vores fokus på den moderne teknologi bidrager til vores store kompetencer og viden. Vi holder os opdateret med den nyeste teknologi og kan tilbyde installation af smarte løsninger i dit hjem eller i din virksomhed. Det kan være alt fra intelligent lysstyring, styresystemer, alarmer og overvågningskameraer, som kan sikre, at dit hjem eller din virksomhed er både smart og sikkert samtidig med at løsningerne tager hensyn til miljøet. Vores ekspertise inden for moderne teknologi giver dig mulighed for at gøre dit hjem eller virksomhed mere effektiv og økonomisk.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os