Lokal elektriker nær Munkebo

Er du på udkig efter elektrikerarbejde i top kvalitet? Hos An-el tilbyder vi omfattende el-service til private og erhverv i hele Munkebo. Kontakt vores elektrikere for et skræddersyet tilbud.

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Lokal elektriker i Munkebo

Søger du efter en pålidelig elektriker i Munkebo? Hos Anderup Ntech har vi gennem de sidste halve århundrede etableret os som den foretrukne elektriker i Munkebo. Vores team af kyndige fagfolk er klar til at løse enhver elektrisk opgave, uanset om du repræsenterer en virksomhed eller har brug for hjælp i dit hjem.

Almindelige opgaver som installation af belysning eller opsætning af apparater er vores daglige brød, men vi excellerer også i at optimere din boligs eller virksomheds energiforbrug.

Vores stab består af 30 dygtige elektrikere, der alle er tilknyttet vores veludstyrede værksted i Munkebo, hvor de har adgang til avanceret udstyr til at udføre specialiserede opgaver som svejsning og boring. Vores omfattende lager af elektriske komponenter og reservedele sikrer, at vi altid er klædt på til at tage hånd om dine elektriske udfordringer med effektivitet.

Vi forstår at når du søger efter en elektriker, er det ofte med et øjeblikkeligt og presserende behov. Derfor er vores nødlinje åben 24/7 på døgnnummer:  +45 70 22 08 04, så vi kan yde assistance, når det er allermest kritisk.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Vi kører som elektriker i hele nærområdet

Vi betjener hele Munkebo-regionen, og strækker os til alle dens hjørner, herunder de mindre samfund og forstæder rundt omkring på Fyn. Vores ekspertise er aldrig langt væk, hvad enten du befinder dig i Tornø, Dræby, eller langs Kølstrupvej.

Du kan bestille en elektriker i Munkebo ved at ringe på +45 70 22 08 04 eller skrive direkte til info@an-el.dk.

Elektriker med gennemsigtige priser

Vores elektrikere i Munkebo er kendt for transparente prissætning. Vi vurderer hver opgave for at give et realistisk overslag, og skulle vi støde på uforudsete udfordringer, sikrer vi, at du bliver fuldt informeret før eventuelle prisjusteringer. Så kan du altid være sikker på, at din faktura reflekterer både fair priser og udført kvalitetsarbejde uden ubehagelige overraskelser. Vi ser frem til at hjælpe dig til velfungerende el i hjemmet eller på arbejdspladsen.

elektriker

 

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os