Elektriker Stige – Moderne teknologi

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Anderup EL kører hele tiden i omegnen af Stige, og har næsten altid folk i nærheden. Vi er en erfaren elektriker Stige med særligt fokus på moderne teknologi og bæredygtige løsninger der er til rådighed for dig. Vi er et pålideligt firma med lang tids erfaring i branchen, der tilbyder kvalitetsarbejde tilpasset til dine behov og ønsker.

Kontakt din elektriker i Stige

Kontakt os på 70 22 08 04. for et godt tilbud og vi kommer hurtigt ud til dit område.

Er dit el problem en akut situation? Vi ved at der ofte er en hastesag, når vi bliver ringet op. Vi har derfor navngivet vores biler for El Ambulancer, da vi er stolte over hvor hurtigt at vi kan komme ud og hjælpe.

70 22 08 04
elinstallatør og elektriker

Moderne teknologi – Smarte og sikre løsninger

Vores fokus er især bæredygtige løsninger, der er både miljøvenlige og energieffektive. Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem eller virksomhed, der ikke kun vil spare dig penge på lang sigt, men også være til gavn for miljøet. Vi er specialister i grøn teknologi og kan vejlede dig om alt fra solenergi og LED-belysning til energioptimering og styring af energiforbruget.

Vi er også eksperter i moderne teknologi og kan hjælpe dig med at optimere dit hjem eller din virksomhed med de nyeste løsninger inden for smart home-teknologi og sikkerhedssystemer. Vi kan installere intelligente termostater, alarmer, lysstyring og overvågningskameraer for at sikre, at dit hjem eller virksomhed er godt beskyttet og opfylder alle ønsker og krav.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os