Elektriker i Vester Skerninge

Anderup El er din lokale elektriker i Vester Skerninge, og hjælper dig med alt fra serviceaftaler til total entreprise. Er du privat eller erhverv? Vi har løsningen til dig og skræddersyer tilbud specifikt til dig.

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Elektrikerløsninger i Vester Skerninge

Har du brug for en elektriker? Anderup NTech i Vester Skerninge har gennem et halvt århundrede etableret sig som et af de fortrukne elektriker- og elinstallatør firmaer på Fyn.

Vi er et team af 30 dedikerede elektrikere, der har erfaring med alting inden for el-branchen. Om du som privatkunde skal bruge hjælp til at skifte din eltavle eller erhverv og skal bruge hjælp til større entrepriser, er vi klar til at hjælpe dig.

Vores arbejde er altid med fokus på godt håndværk – fordi vi tror på kvalitet og pålidelighed er grundlaget for god service. Kontakt din lokale elektriker i Vester Skerninge på tlf. +45 70 22 08 04 for at få en løsning tilpasset specifikt til dit projekt eller opgave.

Få hjælp til dit projekt
elinstallatør og elektriker

Døgnvagtservice på hele Fyn

Står du pludselig uden strøm eller slår dit relæ fra en sen aften? Vores døgnvagtservice dækker hele Fyn og inklusiv Vester Skerninge og nærområdet. Med døgnvagtservice fra Anderup NTech er hjælpen kun et en opkald væk.

Du er altid velkommen os på tlf. +45 70 22 08 04  – selv uden for  åbningstiden. Vi rykker altid ud, så vi er på din adresse hurtigst muligt.

Er du ikke i Vester Skerninge?
Se vores liste af byer her.

Se alle byer

Kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser

Godt håndværk til konkurrencedygtige priser, mener vi alle fortjener. Det skal nemlig kunne lade sig gøre, at få løst dine el-opgaver uden at det skal koste en formue.

Vores elektrikere i Vester Skerninge udfører altid en grundig og professionel vurdering af opgaven, så du får den bedste løsning til den mest fornuftige pris. Skulle der opstå uforudsete udgifter, der påvirker prisen, informerer vi dig naturligvis altid inden arbejdet påbegyndes. Dette sikrer gennemsigtighed og en faktura, der er til at forstå – du undgår dermed ubehagelige overraskelser.

Hvis du vil høre mere eller har brug for hjælp til el i dit hjem, er du velkommen til at kontakte os direkte på mail info@an-el.dk du kan også ringe på tlf. +45 70 22 08 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

elektriker

 

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os