Elektriker Langeskov

elektriker-stock

Få et tilbud på en elektriker i Langeskov

Har du brug for en elektriker i Langeskov, så er Anderup El din lokale elektriker-partner. Vi har Langeskov som et af vores primære områder og kan derfor hurtigt komme og hjælpe dig med din el-udfordring(er).

Du kan kontakte os via vores døgnnummer på 66 18 97 56 eller ved at bruge vores kontaktformular på denne side længere oppe. Så kan vi, som regel, hurtigt give dig et overslag på hvad det vil koste dig at vi hjælper dig.

Hvis det er en større eller mere indviklet sag, så kommer vi også gerne ud og kigger på det. Har du en el-opgave, der haster så er vi gode til hurtigt at stille med en erfaren elektriker i Langeskov. Vi har en del elektrikere og mange biler i området, så vi kan som regel komme meget hurtigt ud til dig.

Anderup El blev grundlagt i 1961, så vi har eksisteret i over 50 år. Vi gør en dyd ud af konstant at forny os og følge med i de nyeste teknologier, samt at opkvalificerer vores elektrikere sådan at vi ikke har en elektriker uden de nødvendige færdige kompetencer til at lave et kvalitetsorienteret arbejde, samt (selvfølgelig) yde en god service.

El arbejde service, renovering og nybyg

Elektriker Langeskov, Privat

Bor du i Langeskov i en privat bopæl i form af et hus eller en lejlighed, så kan vi sagtens sende en kompetent elektriker ud til dig. Anderup El håndterer alle slags el-installationer. Har du en nybygning eller skal du have renvoreret dine el-artikler? Så giver vi meget gerne et godt tilbud på din opgave.

 

Hvilken slags opgave har du?

Du er velkommen til at ringe/skrive uanset din opgave. Det kan være lige fra udfordringer med dine stikkontakter til en totalrenovering af dit hus eller din lejlighed. Det kan også være at du har et nybyggeri? Vi har en elektriker i Langeskov til alle typer af EL-opgaver du måtte stå med, også en der kan opsætte IHC intelligente lysløsninger.

Elektriker Langeskov, Erhverv

Har du en virksomhed, der er lokaliseret i Langeskov? Så må du ikke tøve med at henvende dig med din forespørgsel. Anderup er din lokale elektriker i Langeskov til erhverv.

Vi har hjulpet massere af erhvervscases. Se f.eks. en Anderup El erhvervscase her på denne side. Det giver et godt indtryk af hvordan vi håndterer opgaverne.

Vi har både kapaciteten og erfaringerne til at hjælpe både normale erhvervskunder samt industri, og vi har derudover flere samarbejdsaftaler med f.eks. boligforeninger.

Har du brug for en pris?

De fleste erhvervsmæssige opgaver kræver at vi skal have en elektriker i Langeskov ud for at kigge på opgaven inden vi kan give en pris, men ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi skal håndtere din el-udfordring.

Hvis du er interesseret i at få en fast samarbejdspartner, som kan hjælper dig med størstedelen af dine udfordringer som skal løses af en håndværker (f.eks. VVS, Gartneri eller EL), så læs mere om vores totalenterprises.

 

Kontaktinfo

Kontakte os på 66 18 97 56 (døgnvagtsnummer) eller skriv til Service- og Projektleder Lars Kragelund på [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se en videocase, hvor vi hjælper Middelfart Sparekasse:

Her ser du Lars fortælle om hvordan vi har sparet Fyens Rideklub for 60.000kr.:

electric-stock

Kontakt os

Ønsker du at blive ringet op og få et tilbud?

Udfyld denne formular for at komme i kontakt med os. Vi glæder os til at høre fra dig!