Lokal elektriker nær Otterup og omegn

Som din lokale elektriker i Otterup, tilbyder Anderup Ntech ApS også at rykke ud til private og erhverv hele døgnet.

Book nu Få et tilbud

En elektriker i Otterup med døgnservice.

Vi er din lokale elektriker Otterup, hvis du bor i området. Vi rykker altid hurtigt ud og har i mere end 50 år hjulpet både private og erhverv i Otterup og omegn med alt fra elinstallations- og monteringsopgaver til energioptimering af hus eller kontor.

Vi har 30 erfarne og servicemindede elektrikere samt et stort varelager af el-artikler og reservedele. På vores værksted kan vi lave svejsninger, boringer og meget mere.

Alt dette gør Anderup til din pålidelige og fleksible elektriker i Otterup samt området deraf. Så hvad enten du skal have hængt en lampe op eller have hjælp til elinstallationerne i din bolig, så står vi klar til at hjælpe.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Akut elektriker til alle slags el-opgaver.

Hos Anderup EL kalder vi vores biler for el-ambulancer, fordi vi på alle døgnets timer hurtigt kan sende en elektriker fra Otterup ud til dit hjem, uanset om du bor i Klintebjerg, Agernæs eller deromkring.

Så har du en akut el-udfordring, så ring til os på tlf 66 18 97 56 – linjen er døgnåben. Du kan også skrive til os på lk@anderup.dk. Vi vender hurtigt tilbage både ved akut situationer eller med et godt tilbud på en elektriker i Otterup

Få en elektriker til en pris du kan forstå

For både privat– og erhvervskunder vurderer vores elektrikere altid opgaven først, før vi giver et kvalificeret prisoverslag på, hvad opgaven vil koste.

Hvis vi kan se, at opgaven af uforudsete årsager bliver mere kompliceret end forventet, så underretter vi jer altid, inden vi går videre med projektet. På denne måde er du sikret, at din regning ikke indeholder ubehagelige overraskelser.

Så hvis du søger en elektriker nær Otterup med mange års erfaring med alverdens el-opgaver, i både det private og i erhvervsmæssige regi, så skriv eller ring til os. Så tager vi en uforpligtende dialog om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Til vores erhvervskunder tilbyder vi totalenterprise-løsninger, hvor vi varetager alt fra EL til VVS.

Vi udfører også elektrikerarbejde i Højby, Vissenbjerg, Årslev & Tommerup.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os