Elektriker Tarup

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Din lokale elektriker i hele Tarup og omegn

Anderup El er din lokale elektriker-samarbejdspartner i Tarup. Vi servicerer både erhvervslivet, samt private kunder løbende i Tarup område, så vi har højst sandsynligt en bil i nærheden af dig. Prøv at ring til vores døgnnummer på 70 22 08 04 og fortæl os om din el-udfordring, hvorefter vi kan sende en mand ud til at kigge på det eller give dig et prisoverslag over telefonen. Du har også mulighed for at benytte vores kontaktformular ovenstående, som vi også svarer hurtigt på.

Vi er klar over at din el-opgave kan haste – det er vi klar til. Vi er gode til at rykke hurtigt ud til dig. Anderup El har eksisteret i over 50 år – vi opkvalificerer kontant hinanden og er med på de nyeste teknologier indenfor vores felt. Vores elektriker er fleksible, kvalitetsbevidste og giver altid en god service.

Er du nysgerrig for at lære mere om os? Læs mere om os her eller ring til os for et godt tilbud i dit område i Tarup.

Se alle byer

 

elinstallatør og elektriker

Elektriker i Tarup til private

Er du en privat kunde med bopæl i Tarup og har du brug for en elektriker? Så kan vi hurtigt sende en kompetent elektriker ud til dig i dit Tarup-område. Anderup El varetager alle former for el-installationer. Det kan også være at du har et hus, der skal nybygges eller totalrenoveres? Så klarer vi også gerne din opgave. Vi har over 50 års erfaring med at løse dem.

 

Hvilke type el-opgaver kan vi lave?

Anderup El kan egentligt løse alle typer af el-opgaver. Vi har efterhånden prøvet alt. Det kan være lige fra stikkontakter til totalrenovering eller nybyggeri. Vores elektriker kan også installere noget af de nyeste elektriske opsætninger, som f.eks. intelligente IHC lysløsninger.

Elektriker i Tarup til erhverv

Er du på udkig efter en elektriker i Tarup til en industri- eller erhvervsmæssig opgave? Så har kan vi sagtens løse din opgave. Se vores erhvervscases til højre på siden.

 

Hvordan udformes der et tilbud?

Som regel så skal der undersøges en del før vi kan give en præcis pris erhvervsmæssigt, da det som regel er større opgaver, men giv os et kald os lad os vide i hvor stort et omfang dit behov er. Det kan også vi at vi har brug for at sende en elektriker ud til dig for at vurdere sagen.

Vi tilbyder også en komplet totalenterprise løsning til vores erhvervskunder. Hvor vi hjælper dem med alt indenfor EL.

elektriker

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os