Kompetent & Dygtig Elektriker Tommerup

Vores kompetente elektriker Tommerup rykker hurtigt ud døgnet rundt til private og erhverv.

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Kontakt din elektriker Tommerup

Vi dækker store dele af Fyn og har næsten altid en tilgængelig elektriker i Tommerup. Vi forstår, at pludselige el-udfordringer kan skabe besvær i hverdagen. Derfor er vores “el-ambulancer” altid hurtigt på vej, så din el hurtigst muligt genoprettes. Vores erfarne elektrikere er til enhver tid parate til at rykke ud, en tradition de har holdt i 50 år.

Ring til os på 70220804 eller benyt kontaktformularen her på siden. Med en elektriker på døgnvagt, er hjælp til akutte el-opgaver tilgængelig døgnet rundt.

An-el har en omfattende beholdning af el-artikler, og hvis du har brug for noget specifikt ud over elektrikerassistance, så lad os det vide, så sørger vores elektriker for at medbringe det.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

Vi sender vores el-ambulance

Vores biler er også udstyret med et stort udvalg af el-artikler. Så hvis du skulle glemme at nævne noget, har vi det sandsynligvis liggende i bilen.

Vores mål er at tilbyde gennemskuelige priser til vores kunder med en elektriker, du kan regne med. Vores erfarne elektrikere analyserer altid opgaven, før de giver dig en realistisk prisvurdering. Hvis opgavens kompleksitet af uforudsigelige årsager øges og prisen ændrer sig, bliver du altid informeret, inden vi fortsætter arbejdet. Du vil aldrig modtage overraskende negative overraskelser på din regning.

Kontakt os for et tilbud på din el-opgave.

Dækning i hele området med elektriker i Tommerup

Har du behov for en elektriker i Tommerup? Ring til os på 70220804 eller via kontaktformularen herunder.

An-el sigter mod at betjene alle hjørner af Odense og omegn – inklusive mindre byer og forstæder. Derfor kan vi altid stille en elektriker til rådighed i Tommerup og omegn, uanset om din adresse er i Lilleskov eller Solvad.

For vores erhvervskunder tilbyder vi komplette totalenterprise-løsninger, der inkluderer alt indenfor el.

elektriker

 

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os