Elektriker Snestrup

info@an-el.dk +45 70 22 08 04

Din lokale elektriker i hele Snestrup og omegn

Anderup EL hjælper kunder i og omkring Snestrup. I mere end 50 år har vi hjulpet kunder med deres el, så vi er ret sikker på vi også kan hjælpe dig, uanset hvilket problem du har.

Hvis du skulle være så uheldigt, at have et problem med din el om natten kan vi også hjælpe. Vi har en døgnnummer (70 22 08 04) som du altid kan ringe på. Der er også muligt at skrive til os ved hjælp af den ovenstående kontaktformular, den svarer vi altid hurtigt på.

Snestrup er en af de største områder Anderup har, så vores elektriker har altid en bil tæt på dig.

Anderup El er vant til både private- og erhvervskunder, så vi kan altid levere en god service og hurtig udrykning, når der opstår en udfordring med din el.

Læs mere om os eller kontakt os her for et godt tilbud og vi kommer hurtigt ud til dit område i Snestrup.

Se alle byer
elinstallatør og elektriker

De typiske opgaver Anderup udfører

Elektrikerne i Snestrup har i over 50 år løst mange opgaver, alt ligefra nye stikdåser til renovering af ejendomme. opgaverne er blevet løst for både erhvervs- og privatkunder. Vi kan også klare en ny ventilator, ny røgalarm, eller et nyt intelligent lyssystem. Så for, at sige det kort ingen opgave er for stor til vores elektriker i Snestrup. Vi kører også som elektriker i Ullerslev, Stige og Årslev.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Du er velkommen til at kontakte os 24/7 på vores døgnnummer: 70 22 08 04  eller skriv direkte til infoanderup.dk.

Glade kunder i mere end 60 år

Referencer

Skriv til os

Ring til os